• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

Lieksa

Logo

 

                                       << Palaa Etusivulle

OmaisOiva toiminta on tarkoitettu kaikille omaistaan ja läheistään hoitavaville henkilöille. Toiminnan tarkoituksena on tukea läheistään tai omaistaan hoitavan jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta, virkistystä ja vertaistukea. Toiminta on luottamuksellista ja työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Neuvonta, ohjaus sekä vertaistukiryhmiin osallistuminen on omaistaan ja läheistään hoitaville maksutonta, eikä edellytä omaishoitajien paikallisyhdistyksen jäsenyyttä,tai SiunSoten omaishoidon sopimusta.

Tiedotamme toiminnasta Lieksan lehdessä, verkkosivuillamme ja Facebook-sivuillamme. Nyt voit seurata meitä myös Instagramissa.


 

Ajankohtaista:

 

TAPAHTUU KESÄKUUSSA

 

OmaisOivan säännölliset toiminnat jäävät tauolle, ja toimisto on kiinni työntekijöiden loman ajan juhannuksesta alkaen 22.6.–24.7. välisen ajan.

 


  

Henkilökohtaiset keskustelut, Oivahetket

Omaistaan ja läheistään hoitavat voivat tarvittaessa saada henkilökohtaisen OivaHetken, kun haluaa keskustella omaishoitajuuteen liittyvistä asioista. Nämä keskusteluhetket voivat olla kotona tai toimistolla. Hetki on hyvä tilata etäkäteen puhelimitse Piialta.


 Omaishoitajien vertaistukiryhmät

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaistaan ja läheistään hoivaavien vertaistukiryhmä on suunnattu omaishoitajille, jotka hoitavat hoidettavaansa kotona tai ovat etäomaishoitajia. Vertaistukiryhmä on suljettu ryhmä, jonne OmaisOivan työntekijät ohjaavat. Vertaistukiryhmässä voidaan jakaa kokemuksia toisten kanssa luottamuksellisesti. Vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin

 


Ovet®-valmennus

Ovet -valmennus® on omaistaan tai läheistään hoitaville vertaistuellinen tietopaketti asioista mitä on hyvä tietää yhteiskunnanpalveluista, hoivasta, ergonomiasta ja vertaistuesta. Lisäksi mietitään hoitajan omaa jaksamista ja saadaan ideoita toisiltamme omaan arkeen.

Kohderyhmänä omaistaan tai läheistään hoitavat. Valmennukseen voivat osallistua he, jotka eivät vielä ole omaishoidontuen piirissä. Valmennus on maksuton.

Jatkuva ilmoittautuminen Piia Haukka puh 0400 513 755, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


free joomla templatesjoomla templates

Veikkauksen tuella

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa

OmaisOiva työntekijät:

vastaava

p. 0400 513 755  

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ohjaaja

p. 040 518 3500

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käytämme sivuillamme evästeitä.

-