• 1logopalkki.jpg
  • 2logopalkki.jpg
  • 3logopalkki.jpg

Logo, Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

<< Palaa Etusivulle

Syksyn 2022 tapahtumia yhdistyksen jäsenille:

24.9.2022 Teatteriretki Kuhmoon – Parisuhdekomedia, Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen pääosissa.  Lipun, matkan + tarjoilun hinta yhteensä osallistujalle 35 €, yhdistys maksaa loput.

Sitova ilmoittautuminen Tuula Rötsälle p. 050 342 4715   6.9.2022 mennessä

– maksu peritään kaikilta ilmoittautuneilta (yhdellä retkellä yhdistykselle tuli tappiota ja sen haluamme estää jatkossa!)

joten sinun tulee käydä toimistolla perjantaina 16.9. klo 10–12 lunastamassa lippusi!

**

Hämärän kaupan iltaan osallistumme 30.9. toimiston edessä alkaen klo 16 - myyjäiset ja arpajaiset.

**

Yhteislaulutilaisuus tukipisteellä   19.10. kello 13.00, kahvi- ja osallistumismaksun omavastuu 3 € yhdistys maksaa loput.

**

Kirkkopyhä 23.10. klo 10:00, yhdistys tarjoaa kirkkokahvit.

**

Yhdistyksen syyskokous luterilaisen seurakuntatalon nuorisotilassa (Mönninkatu 13, Lieksa) 7.11.klo 16.30 alkaen yhdistyksen tarjoamilla kahveilla. Jotta kahvileipä ei loppuisi kesken, ilmoittautuminen 2.11. mennessä Riitta Mikkoselle p. 040 8229114.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset yhdistys

Yhdisyksen tavoitteena on tarjota tukea ja virkistystä omaishoitajaperheille. Yhdistyksen päätösvaltaa käyttävät sen jäsenet yhdistyksen kokouksissa. Yhdistys noudattaa yhdistyslain määräämiä säännöksiä.

Yhdistys kerää varoja mm. jäsenmaksuilla, järjestämällä myyjäisiä, erilaisin avustuksin ja lahjoituksilla. Rahallisia lahjoituksia voi maksaa tilille FI 49 5343 072006 5239.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 €/vuodessa. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä (erilliseen ikkunaan avautuvan) liittymislomakkeen painamalla tästä.

Omaishoitaja-avustaja

Yhdistyksessä on palkkatuella palkattu omaishoitaja avustaja, joka auttaa pienissä kodin pulmissa ja on hoitoapuna omaishoitajan asioinnin ajan. Omaishoitaja-avustajan tehtäviä: nurmikon ajo, haravointi, lämmityspuiden kantaminen, hiekoitus, lumityöt, lamppujen vaihto, kauppa - ja apteekki asioissa avustaminen ja hoidettavien kanssa seurustelu hoitajan asioinnin ajan.

Tämä etu koskee vain yhdistyksen jäseniä. Lisätietoja Riitta Mikkonen puh 040 822 9114 ja Tuija Heinämäki puh 0400 513 755.

Toimintaan toivotaan uusia omaishoitajia sekä vapaaehtoisia

Vapaaehtoiset voivat toimivat halutessaan avustajana tapahtumissa, ”kotimiehenä”, kaverina kävelylenkillä, sanomalehden tai kirjan lukijana. He voivat myös omien taitojensa tai harrastustensa kautta järjestää yhdessä OmaisOiva hankkeen kanssa erilaisia toimintoja tai tapahtumia.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n hallitus 2021:

Arja Ehrukainen, puheenjohtaja

Silja Nevalainen, vpj.

Johanna Mikkonen, rahastonhoitaja

Riitta Mikkonen, sihteeri, jäsenasioiden hoitaja

Tuula Rötsä, Ritva Heikkinen, Tapahtumavastaavat

Anja Kurki, hankkeen työntekijöiden lähiesimies

varajäsenet: Sinikka Heikura ja Leena Hyvärinen

Kannattajajäsenet:

Hautaistoimisto ja kukkakauppa Lahtinen Ky

Varakoti Varpunen Oy

Hyvinvoinnin Huolto Asema

Kannatus jäseneksi voit liittyä täyttämällä (erilliseen ikkunaan) avautuvan liittymislomakkeen: liity kannattajajäseneksi.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n historiaa

Yhdistys on perustettu 24.2.1993. Yhdistys oli ensimmäisiä omaishoitajayhdistyksiä Suomessa. Yhdistys on rekisteröity 5.3.1998. Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry. (alun perin Vanhusten omaiset ja läheiset ry) perustavassa kokouksessa oli läsnä Kerttu Törnqvist (silloinen kansanedustajamme), Aila Pulkkinen, Helli Leinonen, Irja Suomi, Maija Vetola, Kirsi Nevalainen, Ida Kosonen, Kerttu Nevalainen, Tyyne Turpeinen. Kokouksessa oli myös mukana silloinen eduskunnan varapuhemies Saara-Maria Paakkinen.

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n perustamisasiakirjan allekirjoittivat: Kerttu Nevalainen, Maija Vetola, Aila Pulkkinen, Toini Julkunen, Reino Vartiainen, Aira Partanen ja Seppo Pulkkinen.

free joomla templatesjoomla templates

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -merkki

Lieksan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Koulukatu 3, 81700 Lieksa